Bőr, Carabu, szövet, textilbőr 2 100 Ft-tól

* A képen látható bútorok színe eltérhet a valóságban a monitorbeállításból illetve a fotózásból adódóan.

Kérdése van? Hívja munkatársunkat!
Tel.: +36 30 / 378-12-76 vagy +36 20 / 950-94-38
Kipróbálná? Bemutatótermünkben ezt is megteheti!

ÁR: 2 100.- Ft
* Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.

Bevonóanyagok
A felhasznált bevonóanyagok leírása, ápolása

Bőr (9 000 m2/Ft-tól) I.osztályú, valódi olasz marhabőr, több mint tizenkettő színárnyalatban. Ápoláshoz, tisztításhoz az általunk használt és forgalmazott komplett bőrápoló szettet ajánljuk. Amely tökéletesen tisztít és megfelelően ápolja és védi ülőgarnitúráját. Megfelelő védelem hiányába idővel a bőr észrevehetetlenül rákerülő olajaktól, savaktól berepedezik, lehámlik, vagy elszíneződhet.

Carabu szövetek (7 500 Ft-tól)
Ezek a szövetek I. oszt. minőségűek, speciális impregnáló réteggel van ellátva, melynek köszönhetően vízlepergető, folttaszító hatással rendelkezik. Élettartalmuk rendkívül hosszú. Nagyon széles színválasztékot kínálunk vásárlóinknak. A szövet legnagyobb előnye mégis a könnyű és egyszerű tisztíthatóság. Szinte bármilyen folt egy mozdulattal eltávolítható egy nedves szivaccsal.

Szövet, kárpit (3 400 Ft-tól)
A szövetkárpit hasznos élettartama megnövelhető, ha a vásárló betart néhány szabályt. Néhány ötlet: a bútort heti rendszerességgel porszívózza vagy kefélje le, hogy eltávolítsa a szennyeződéseket és megakadályozza, hogy a piszok beépüljön a rostok közé, mert attól kopik és elhasználódik.

Textilbőr (2 100 Ft-tól)
Ez az anyag speciális összetételének köszönhetően ugyanazt a hatást adja, minta valódi bőr, de azzal ellentétben semmilyen ápolást nem igényel! A szennyeződések könnyűszerrel eltávolíthatóak egy nedves törlőkendővel. Ha makacsabb szennyeződés kerül a bútorra, gyenge hajsamponos vízbe mártott törlőkendő használata javasolt.

Kérdése van a termékről?